Новости за 03.12.2023

На заводі Єврокар в Закарпатті пройшов перший Manufacturing Day UkraineНа заводі Єврокар в Закарпатті пройшов перший Manufacturing Day Ukraine
Захід продемонстрував потенціал української виробничої екосистеми та співпраці в контексті розвитку інновацій, освіти та бізнесу.
Hyundai відкриває станцію швидкої зарядки під брендом NHyundai відкриває станцію швидкої зарядки під брендом N
Компанія Hyundai оголосила про відкриття спеціалізованої станції швидкої зарядки електромобілів під брендом N в Інджі Спідіумі, Південна Корея.
Кросовер Lexus RZ отримає «бюджетну» версіюКросовер Lexus RZ отримає «бюджетну» версію
Преміальний електричний паркетник тепер доступний і з переднім приводом: нехай така модифікація слабкіша, проте більш далекобійна.
Польща посилить перевірки вантажівок на польсько-українському кордоніПольща посилить перевірки вантажівок на польсько-українському кордоні
У польському Міністерстві інфраструктури відреагували на протест представників транспортної галузі на польсько-українському кордоні.
Викрадач повернув автомобіль з вибаченнями та подарунками для сина власникаВикрадач повернув автомобіль з вибаченнями та подарунками для сина власника
У Новій Зеландії стався дивний випадок - викрадач повернув вкрадений Holden Colorado власнику через чотири дні після крадіжки.
Tesla запропонувала для електропікапа Cybertruck заводські «тріщини» скла.Tesla запропонувала для електропікапа Cybertruck заводські «тріщини» скла.
Автовиробник анонсував низку заводських опцій, серед яких виявилися доволі незвичні аксесуари з числа тих, що не пропонують інші бренди, але цілком може дозволити собі випустити відомий своїми неординарними вчинками Ілон Маск.
У Нью-Йорку планують запровадити плату за заториУ Нью-Йорку планують запровадити плату за затори
Нью-Йорк може стати першим містом у США, яке запровадить плату за проїзд у найбільш жвавих районах міста. За це рішення мають проголосувати на початку 2024 року.
Компанія Mercedes-Benz представила найдоступнішу версію «Гелендвагена»Компанія Mercedes-Benz представила найдоступнішу версію «Гелендвагена»
У Китаї стартував продаж найдоступнішої версії «Гелендвагена»: Mercedes-Benz G350 отримав 2,0-літровий турбомотор потужністю 258 к.с. Це найслабший двигун з усіх, що встановлюють зараз на G-клас.
Toyota вдвічі підвищила безпеку MiraiToyota вдвічі підвищила безпеку Mirai
Toyota представила оновлений водневий седан Mirai другого покоління у специфікації для японського ринку.
Позашляховик Tank 700 Hi4-T з довічною гарантією викликав небачений ажіотажПозашляховик Tank 700 Hi4-T з довічною гарантією викликав небачений ажіотаж
Попит на новий гібридний позашляховик Tank 700 Hi4-T у Китаї перевершив усі очікування. Першу партію з 70 автомобілів, яку можна було замовити на етапі передпродажу, було розпродано всього за 55 секунд.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015