Новости за 03.07.2023

Вінтажний Mercedes-Benz 60-х завівся та поїхав після 28 років простоюВінтажний Mercedes-Benz 60-х завівся та поїхав після 28 років простою
Mercedes 220 SE свого часу був зіркою автошоу, але з 1995 року він не покидав гараж. Проте автомобіль легко завівся та навіть зміг поїхати.
Toyota Land Cruiser Prado отримає дизайн у ретростиліToyota Land Cruiser Prado отримає дизайн у ретростилі
Портал The Drive стверджує, що версію для США оформлять на кшталт класичних всюдиходів 1960-1970-х років.
У червні українці придбали максимальну кількість вживаних авто за 11 останніх місяцівУ червні українці придбали максимальну кількість вживаних авто за 11 останніх місяців
Експерти проаналізували статистику реєстраційних операцій у червні 2023 року та визначили, що відбувається з продажами вживаних легковиків. Показники виявилися рекордними за останніх 11 місяців.
Tesla випустила велике оновлення для електрокарівTesla випустила велике оновлення для електрокарів
Компанія Tesla розпочала втановлення досить великого оновлення програмного забезпечення для своїх електрокарів. За словами розробників, апдейт принесе не тільки корисні для керування функції, але й просто розважальні.
Мережі АЗС відреагували на збільшення податківМережі АЗС відреагували на збільшення податків
Після повернення оподаткування реалізації пального, яке діяло до широкомасштабної війни, мережі автозаправних станцій підняли його вартість.
CATL збудує заводи з переробки акумуляторів в Європі та Північній АмериціCATL збудує заводи з переробки акумуляторів в Європі та Північній Америці
CATL планує відкрити кілька заводів з переробки акумуляторів для електромобілів у Європі та Північній Америці.
Два раритетні Nissan завелися після 30-річного простоюДва раритетні Nissan завелися після 30-річного простою
Nissan Datsun 280Z і 200SX покриті іржею і потребують реставрації. Проте спорткари вдалося завести, а один з автомобілів навіть поїхав.
Mercedes-Benz випустив парфуми трьох стихійMercedes-Benz випустив парфуми трьох стихій
Французький парфумер Анна Фліпо на знак відданості трипроменевій зірці в емблемі Mercedes-Benz та подальшого зростання її культового значення створила три парфумерні аромати туалетної води.
На торги виставили унікальний Porsche 356 LaDawri SpecialНа торги виставили унікальний Porsche 356 LaDawri Special
Виставлений на продаж на сайті Collecting Cars спорткар Porsche 356 LaDawri Special є унікальним продуктом свого часу і є сумішшю різних брендів.
CATL представив рішення для заміни акумуляторів для важких вантажівокCATL представив рішення для заміни акумуляторів для важких вантажівок
Китайський виробник акумуляторів CATL представив рішення для заміни батарей у важких електромобілях. Система під назвою Qiji Energy складається зі станцій заміни, акумуляторних блоків і хмарної платформи.
У червні українці придбали майже рекордну кількість нових автоУ червні українці придбали майже рекордну кількість нових авто
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у червні 2023 року, описали динаміку ринку та визначили 15 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Huawei представив недорогий кросовер із запасом ходу 1455 кмHuawei представив недорогий кросовер із запасом ходу 1455 км
AITO M5 доступний для попереднього замовлення в Китаї за ціною від 35 800 доларів. Новинка здатна розганятися від 0 до 100 км/год лише за 4,4 секунди та оснащена передовими системами безпеки.
Новий завод у Вірджинії вироблятиме акумулятори для електробусів та самоскидівНовий завод у Вірджинії вироблятиме акумулятори для електробусів та самоскидів
Гігант електрифікації та автоматизації ABB щойно запустив новий завод у Вірджинії, який вироблятиме акумулятори та інші компоненти для електричних автобусів, важких гірничодобувних вантажівок та поїздів.
Ford Bronco перетворили на автомобіль для «Барбі»Ford Bronco перетворили на автомобіль для «Барбі»
Новий фільм про Барбі повернув культову ляльку в центр уваги разом із фірмовим рожевим відтінком, який значною мірою асоціюється з франшизою.
Компанія Mansory представила повністю золотий Lamborghini UrusКомпанія Mansory представила повністю золотий Lamborghini Urus
Позашляховик під назвою Mansory Venatus побудований на базі надзвичайно швидкого Lamborghini Urus і може похвалитися золотистим кольором, що нагадує колір Bronzo Zenas італійського автовиробника.
Американський університет будує сонячну парковку потужністю 14,5 МВтАмериканський університет будує сонячну парковку потужністю 14,5 МВт
Університет Ратгерса збирається встановити 16 сонячних навісів загальною потужністю 14,5 мегават (МВт) на парковках у 5-ти своїх кампусах.
Автогаз на АЗС здорожчав на 1 грн/лАвтогаз на АЗС здорожчав на 1 грн/л
Середня ціна на скраплений газ за вихідні (з 30 червня - 3 липня) у мережах АЗС виросла на 0,88 грн/л - до 22,81 грн/л.
Volkswagen Caddy стане економічним гібридомVolkswagen Caddy стане економічним гібридом
Гібрид Volkswagen Caddy, що підзаряджається, отримає потужну 204-сильну установку і зможе проїхати понад 50 км на електротязі. Модель запропонують у пасажирській і вантажній версіях.
У Берліні відкрився перший громадський зарядний парк VattenfallУ Берліні відкрився перший громадський зарядний парк Vattenfall
Компанія Vattenfall ввела в експлуатацію свій перший громадський зарядний парк зі станціями швидкої зарядки в Берліні.
Tesla різко знижує ціни на Model S та Model X у КитаїTesla різко знижує ціни на Model S та Model X у Китаї
На початку червня Tesla офіційно повідомила про зниження цін на всі версії Model S та Model X.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015