Новости за 03.02.2024

Citroen презентував компактний і місткий будинок на колесахCitroen презентував компактний і місткий будинок на колесах
Citroen Holidays - невеликий будинок на колесах із підйомним дахом. У його салоні облаштовано чотири спальних місця, а також кухня.
Нові подробиці про перший електромобіль від Huawei та JACНові подробиці про перший електромобіль від Huawei та JAC
Перший електромобіль компанії Huawei та китайського автовиробника JAC Motors буде випущений на ринок у четвертому кварталі поточного року.
Кросовер VW Tiguan невдовзі «перетвориться» на Cupra TerramarКросовер VW Tiguan невдовзі «перетвориться» на Cupra Terramar
На фото показали новий кросовер, який проходить дорожні випробування у камуфляжі. Це справді нова модель Cupra, побудована на базі Volkswagen Tiguan третього покоління.
Suzuki випустить новий 7-місний кросовер на базі Grand VitaraSuzuki випустить новий 7-місний кросовер на базі Grand Vitara
Компанія Suzuki продовжує розширювати свою лінійку SUV-моделей, призначених для ринків, що розвиваються.
General Motors готує недороге і дуже економічне сімейне автоGeneral Motors готує недороге і дуже економічне сімейне авто
Універсал Wuling Starlight досягає 4,8 метра в довжину і відрізняється оригінальним дизайном. Модель показали в гібридному виконанні, а пізніше має бути й електрокар.
На Волині ремонтують аварійні дороги міжнародного й державного значенняНа Волині ремонтують аварійні дороги міжнародного й державного значення
На аварійних ділянках автошляхів міжнародного й державного значення у Волинській області ремонтні бригади ліквідовують ями та вибоїни.
Опубліковано якісні зображення брутального позашляховика Changan DeepalОпубліковано якісні зображення брутального позашляховика Changan Deepal
Changan розсекретив позашляховик розміром із Toyota Land Cruiser Prado. Китайські ЗМІ публікують серію офіційних фотографій брутального електромобіля, який буде продаватися в КНР під маркою Deepal.
Презентовано новий шестиколісний «Гелендваген»Презентовано новий шестиколісний «Гелендваген»
Шестиколісний Mercedes G-Class від Mansory вирізняється помітним дизайном і розкішним салоном. Потужність його V8 твін-турбо підняли до 900 сил.
SEAT готує до випуску новий електромобільSEAT готує до випуску новий електромобіль
SEAT, найстаріший автомобільний бренд Іспанії готується зміцнити своє становище у складі VW Group, представивши новий компактний електромобіль.
Безпеку на дорогах забезпечить електрична вантажівка із сонячними панелямиБезпеку на дорогах забезпечить електрична вантажівка із сонячними панелями
Автопарк TMA Bolaget AT - провідної шведської компанії із забезпечення безпеки дорожнього руху - поповнився електричною вантажівкою Mercedes-Benz eEconic.
Продажі електромобілів BYD у січні зросли майже на 50 відсотківПродажі електромобілів BYD у січні зросли майже на 50 відсотків
Минулого місяця компанія BYD продала 105 304 електромобілі, що на 48 відсотків більше порівняно з 71 338 машинами - показником минулого року.
На продаж виставили найшвидший пожежний автомобільНа продаж виставили найшвидший пожежний автомобіль
Загалом у 1967 році випущено лише 5-ть 260-сильних пожежних пікапів Maserati Quattroporte. Незвичайні автомобілі обслуговували перегони «Формули-1».
Tesla відкликає майже всі автомобілі у СШАTesla відкликає майже всі автомобілі у США
Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA) оголосило про відкликання майже 2,2 мільйона електромобілів Tesla, випущених у період з 2012 до 2024 року.
Дизайнери перетворили кросовер Subaru Forester на пікапДизайнери перетворили кросовер Subaru Forester на пікап
Незалежний дизайнер під ником Theottle перетворив новий Subaru Forester на пікап. Виглядає незвично, але така машина здається практичною.
Мандрівник зробив зі старого фургона затишний будинок на колесахМандрівник зробив зі старого фургона затишний будинок на колесах
Мандрівне життя навчило його радіти кожному моменту та не хвилюватися зайвий раз про майбутнє.
Отримано найбільше замовлення на електричні вантажівки Mercedes-BenzОтримано найбільше замовлення на електричні вантажівки Mercedes-Benz
Швейцарська компанія Holcin, що займається виробництвом будматеріалів, має намір придбати 1000 сідлових тягачів Mercedes-Benz eActros 600. Це найбільше одноразове замовлення на електричні вантажівки з трипроменевою зіркою.
Оновлений Nissan Pathfinder викликав ажіотаж у КитаїОновлений Nissan Pathfinder викликав ажіотаж у Китаї
Nissan Pathfinder нового покоління користується попитом у Китаї: за два тижні було оформлено кілька тисяч замовлень.
Які електромобілі купували українці в січні?Які електромобілі купували українці в січні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій автомобілів з електричними силовими установками й визначили ТОП-20 моделей в трьох сегментах.
В Іспанії виконали нестандартний тюнінг Jeep WranglerВ Іспанії виконали нестандартний тюнінг Jeep Wrangler
Новий Hurtan Vintage побудований на базі сучасного Jeep Wrangler, але своїм дизайном нагадує ретроавто. Позашляховик запропонований у бензиновій і дизельній версіях.
У Сумській області заборонили рух транспорту біля кордону з РФУ Сумській області заборонили рух транспорту біля кордону з РФ
На ділянках доріг в межах 5-кілометрової зони біля кордону заборонили рух транспорту.
Розкрито подробиці про новий Toyota GR86Розкрито подробиці про новий Toyota GR86
Згідно з новими даними, що прийшли з Японії, в новому поколінні Toyota GR86 позбавиться «минулого» Subaru, оскільки буде повністю і повністю розроблено силами інженерів Toyota.
Suzuki Jimny отримав третю пару колісSuzuki Jimny отримав третю пару коліс
Компактний позашляховик Suzuki Jimny подовжено, а також отримав третю пару коліс і кузов. У салоні автомобіля поліпшено оздоблення.
Глава компанії Xiaomi показав модель SU7 під час зимових тестівГлава компанії Xiaomi показав модель SU7 під час зимових тестів
Глава Xiaomi опублікував фотографії із зимових випробувань першого автомобіля, який отримав назву Xiaomi SU7.
Оголошено фіналістів конкурсу «Всесвітній автомобіль року 2024»Оголошено фіналістів конкурсу «Всесвітній автомобіль року 2024»
Журі міжнародного конкурсу «World Car of the Year» (Всесвітній автомобіль року 2024) назвало десятку фіналістів. Претендентів на перемогу обрали з 36 автомобілів різних марок та моделей.
Новітній китайський електропозашляховик вміє паркуватися бокомНовітній китайський електропозашляховик вміє паркуватися боком
Позашляховик BYD Yangwang U8 оснащений чотирма електромоторами, а його задні колеса повертаються. Електрокар здатний пересуватися боком і розвертатися на місці.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015