Новости за 03.01.2024

Поляки скасували пільги на перевезення гуманітарних вантажів на ключовому автобаніПоляки скасували пільги на перевезення гуманітарних вантажів на ключовому автобані
Концесіонер ділянки автобану A4 Катовіце-Краків з 1 січня 2024 року припинив безплатний пільговий проїзд автомобілів, що везуть гуманітарну допомогу для України.
Компанія BYD побила черговий рекорд продажів електромобілівКомпанія BYD побила черговий рекорд продажів електромобілів
Згідно опублікованого звіту, 2023 рік став визначним для прибутку китайського автомобільного гіганта BYD.
Компанія Geely анонсувала новий кросовер Haoyue ProКомпанія Geely анонсувала новий кросовер Haoyue Pro
Geely опублікувала зображення свого нового кросовера Haoyue Pro. Судячи з назви, це «брат» Okavango (у Китаї ця модель називається Haoyue, а в новому поколінні - Haoyue L).
BMW 850i Майкла Джордана продадуть на аукціоніBMW 850i Майкла Джордана продадуть на аукціоні
На майданчику з продажу автомобілів Bring a Trailer опублікували оголошення про продаж BMW 850i 1991року, який належав Майклу Джордану.
Porsche Taycan побив рекорд Tesla Model S Plaid на НюрбургрингPorsche Taycan побив рекорд Tesla Model S Plaid на Нюрбургринг
Передсерійний варіант оновленого електромобіля Porsche Taycan проїхав коло Нюрбургринга за 7:07.55 з Ларсом Керном за кермом - це на 26 секунд швидше, ніж Taycan Turbo S у 2022 році, і на 18 секунд швидше, ніж Tesla Model S Plaid.
Rimac анонсував дебют автономного роботаксіRimac анонсував дебют автономного роботаксі
Хорватська компанія Rimac Automobili, яка отримала світове визнання завдяки гіперкару Nevera, націлилася на новий сегмент ринку.
Lamborghini Huracan втратить атмосферний двигун V10Lamborghini Huracan втратить атмосферний двигун V10
Суперкар початкового рівня від Lamborghini має надійти в продаж до кінця 2024 року. Це буде знаковий перехід від фірмового атмосферного двигуна V10 до гібридної силової установки.
Що вдалося «пригнати» у грудні? Статистика перших реєстраційЩо вдалося «пригнати» у грудні? Статистика перших реєстрацій
Експерти проаналізували статистику перших реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у грудні 2023 року.
Китай може стати найбільшим у світі експортером автомобілівКитай може стати найбільшим у світі експортером автомобілів
Китай близький до того, щоб випередити Японію у експорті автомобілів завдяки високим продажам у Росії та Мексиці.
Іспанська Cupra перебазувалася в КитайІспанська Cupra перебазувалася в Китай
У Китаї на підприємстві Volkswagen Anhui стартувало виробництво електричного кросовера Cupra Tavascan. Причому йдеться про модель для європейського ринку.
Оголошено європейські ціни нового Skoda Superb CombiОголошено європейські ціни нового Skoda Superb Combi
Ліфтбек Skoda Superb нового покоління вийшов на ринок Європи у середині листопада 2023 року. Нині до нього приєднався універсал Superb Combi.
Toyota відкликає популярні електромобілі bZ3Toyota відкликає популярні електромобілі bZ3
Компанія Toyota оголосила про другу кампанію по відкликанню електромобілів bZ3 у Китаї.
Британія провалює терміни розвитку мережі зарядних станцій електромобілівБританія провалює терміни розвитку мережі зарядних станцій електромобілів
Уряд Британії не досяг своєї мети встановити до кінця 2023 року шість або більше надшвидкісних (150-350 кВт) зарядних пристроїв для електромобілів на кожній станції відпочинку на автомагістралях в Англії.
В Грузію тепер заборонено імпортувати авто, виготовлені до 2013 рокуВ Грузію тепер заборонено імпортувати авто, виготовлені до 2013 року
Імпорт до Грузії автомобілів, виготовлених до 2013 року, відтепер заборонений - відповідна норма набула чинності з 1 січня 2024 року.
Nissan представив новий седан за 15 тисяч доларівNissan представив новий седан за 15 тисяч доларів
1 січня було представлено новий автомобіль Nissan Sylphy Classic 2024 модельного року. Спільне підприємство Dongfeng Nissan випустило три версії моделі: Comfort Edition, Luxury Edition та Exclusive Edition.
Які вживані авто купували на внутрішньому ринку найчастіше у грудні?Які вживані авто купували на внутрішньому ринку найчастіше у грудні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших вживаних моделей, які купували в Україні у грудні.
Представлена дуже «зла» BMW 7-Series G70Представлена дуже «зла» BMW 7-Series G70
Відоме ательє Mansory представило власну версію BMW 7-Series G70. Ця версія седана призначена для тих, кому заводський пакет M Sport здається надто простим.
Старий Renault Clio V6 виставили на продаж за 110 000 євроСтарий Renault Clio V6 виставили на продаж за 110 000 євро
Renault Clio V6 - заряджений задньопривідний варіант хетчбека. Його 3,0-літровий двигун розташований ззаду.
Dacia готує стильного конкурента Skoda OctaviaDacia готує стильного конкурента Skoda Octavia
Румунська компанія Dacia має намір посилити свої позиції на європейському ринку та вибитися у лідери. Вона готує автомобіль, який складе конкуренцію Skoda Octavia, VW Golf, Peugeot 308, Opel Astra та Toyota Corolla.
В Tesla Cybertruck можна розбити вікна кліком по екрануВ Tesla Cybertruck можна розбити вікна кліком по екрану
Tesla додала цікаву пасхалку в Cybertruck. Якщо кілька разів клікнути на бічні стекла на екрані, вони тріскаються.
Процес виробництва електричного кросовера BMW iX2 показали на відеоПроцес виробництва електричного кросовера BMW iX2 показали на відео
Поки ми очікуємо його виходу на міжнародний ринок у березні 2024 року, німецький автовиробник представив публіці процес виробництва електричного компактного кросовера.
Компанія Dongfeng представила електромобіль за 11 тисяч доларівКомпанія Dongfeng представила електромобіль за 11 тисяч доларів
Китайська компанія Dongfeng представила електромобіль Dongfeng Nano 01, який стане доступним для попереднього замовлення вже 7 січня.
Японський автомобіль із зовнішністю американського маслкара продають за 15 тисяч доларівЯпонський автомобіль із зовнішністю американського маслкара продають за 15 тисяч доларів
На продаж виставили Honda Accord, який виглядає як класичний Ford Mustang. Про те, що всередині під автентичним кузовом ховається «начинка» від японської моделі, здогадатися за зовнішністю неможливо.
Denza D9 став найбільш продаваним автомобілем класу в КитаїDenza D9 став найбільш продаваним автомобілем класу в Китаї
Компанія BYD оголосила, що модель Denza D9 стала найпопулярнішим мінівеном на китайському ринку в усіх цінових категоріях із сукупним обсягом продажів 119 182 одиниць із січня по грудень 2023 року.
Жан-Ерік Вернь, чемпіон Formula E, обирає для себе та родини преміальний кросовер DS 7 E-TENSE 4X4 360Жан-Ерік Вернь, чемпіон Formula E, обирає для себе та родини преміальний кросовер DS 7 E-TENSE 4X4 360
Преміальний кросовер DS 7 E-TENSE 4x4 360 було максимально персоналізовано стараннями майстрів фірмової студії DS DESIGN STUDIO PARIS та підрозділу DS Performance.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015