Новости за 02.12.2023

Електромобілі дешевшають швидше за традиційні автоЕлектромобілі дешевшають швидше за традиційні авто
Ліквідність вживаних електричок значно гірша, ніж традиційних авто. Їх важче продати, а падіння ціни виявляється значно більшим, ніж у гібридів та авто з ДВС.
Mercedes-Benz Sprinter перетворили на затишний будинок на колесахMercedes-Benz Sprinter перетворили на затишний будинок на колесах
Adonis Camper Van пропонує високий рівень комфорту для подорожей далеко від цивілізації. Усередині автобудинку є кухня, вітальня та ванна кімната.
ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у листопадіТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у листопаді
Експерти проаналізували статистику перших реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у листопаді 2023 року.
Власники Rivian R1T зможуть дивитися фільми на природіВласники Rivian R1T зможуть дивитися фільми на природі
Компанія Rivian подала заявку до патентного відомства США на реєстрацію нового аксесуару для електричного пікапа R1T.
Сніг проти дизелю: погода внесла корективи у ринокСніг проти дизелю: погода внесла корективи у ринок
Польські перевізники продовжують вставляти палиці в колеса українським паливним компаніям. Водночас на півдні на перешкоді імпорту дизпального стала негода.
У США викрадачі не змогли вкрасти спорткар Porsche через механічну КППУ США викрадачі не змогли вкрасти спорткар Porsche через механічну КПП
Викрадачі не були готові до того, що німецький спорткар оснащений «механікою», а не автоматичною КПП. Вони втекли після кількох невдалих спроб рушити з місця.
В Айові продають будинок зі скляним автогаражемВ Айові продають будинок зі скляним автогаражем
Цей будинок у Айові може стати законодавцем нової тенденції у дизайні. Імовірно, його власник дуже дорожить своїми автомобілями, оскільки облаштував місця для них за скляною перегородкою в холі.
Польська сторона пропонує відкрити додаткову смугу для транспорту з УкраїниПольська сторона пропонує відкрити додаткову смугу для транспорту з України
Прикордонники запропонували відкрити додаткову смугу для перевізників для порожнього транспорту з України. Це буде пункт пропуску в Долгобичуві.
Які вживані авто купували в листопаді на внутрішньому ринку найчастіше?Які вживані авто купували в листопаді на внутрішньому ринку найчастіше?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших вживаних моделей, які купували в Україні у листопаді.
На маршрути виїдуть унікальні водневі автобуси Mercedes-BenzНа маршрути виїдуть унікальні водневі автобуси Mercedes-Benz
Німецька транспортна компанія Rhein-Neckar-Verkehr отримала три зчленовані міські автобуси Mercedes-Benz eCitaro.
Представлено недорогий кросовий електромотоцикл із великим запасом ходуПредставлено недорогий кросовий електромотоцикл із великим запасом ходу
Orxa Mantis - недорогий кросовий мотоцикл з посиленою підвіскою і позашляховою гумою. Він здатний розвинути 135 км/год і проїхати понад 200 км без підзарядки.
США намагаються обмежити роль Китаю в ланцюгах поставок електромобілівСША намагаються обмежити роль Китаю в ланцюгах поставок електромобілів
Китай уже розкритикував Штати, назвавши це ще одним прикладом «економічного залякування».
В Україні розкрили схему «прихованих» перевезень до РФВ Україні розкрили схему «прихованих» перевезень до РФ
Служба безпеки України викрила та заблокувала канал незаконних пасажирських перевезень із тимчасово окупованих територій України до РФ та назад. Вона діяла у Запоріжжі.
Стабільність гуртового ринку палива знову під питаннямСтабільність гуртового ринку палива знову під питанням
Паливний ринок країни адаптувався до життя в умовах блокування польського кордону й забезпечив стабільність протягом останніх тижнів.
Витрати пального нових автомобілів не відповідають заявленимВитрати пального нових автомобілів не відповідають заявленим
Перевірити реальні показники витрат палива та викидів в атмосферу на різних автівках вирішили експерти з Австралійської автомобільної асоціації. Результат виявився досить неоднозначним.
У США показали незвичайну колекцію раритетних мікроавтомобілівУ США показали незвичайну колекцію раритетних мікроавтомобілів
У колекції можна знайти безліч рідкісних і незвичайних автомобілів з цікавою історією. На аукціоні продають навіть автоамфібію Amphicar Model 770.
Tesla Model Y обійшов Jeep Wrangler під час підйому на піщаний пагорбTesla Model Y обійшов Jeep Wrangler під час підйому на піщаний пагорб
Нещодавно в Twitter опублкували два ролики, що демонструють позашляхові здібності електрокросовера Tesla Model Y.
Київ захлинається від надмірної автомобілізаціїКиїв захлинається від надмірної автомобілізації
Власником автомобіля є кожен третій житель столиці. Якщо у січні 2019 року в столиці було зареєстровано 927 тис. автомобілів, то в січні 2022 року їх кількість зросла до 1,375 млн.
Через блокування кордону польськими перевізниками український експорт у цьому напрямку зменшився на 40 відсотківЧерез блокування кордону польськими перевізниками український експорт у цьому напрямку зменшився на 40 відсотків
Щоб вирішити проблему, українські посадовці готові працювати у непублічній площині.
Скандинавські майстри створили ідеальний «Гелендваген»Скандинавські майстри створили ідеальний «Гелендваген»
Старий «Гелендваген» набув рис новітнього Mercedes-AMG G63 4x4 Squared. Йому оновили дизайн і суттєво поліпшили позашляхові здібності.
Американці визначили скільки кінських сил у коняАмериканці визначили скільки кінських сил у коня
Автори YouTube-каналу Donut вирішили визначити скільки насправді «кінських сил» у коня. За допомогою інженерної фірми Motivo із Лос-Анджелесу вони перетворили старий Honda Civic на динамометричний стенд.
З 1 грудня змінились правила ввезення гуманітарної допомогиЗ 1 грудня змінились правила ввезення гуманітарної допомоги
Відсьогодні змінилися правила декларування та пропуску гуманітарної допомоги, у тому числі - автомобілів для ЗСУ.
Україна з Польщею домовилися про часткове розблокування кордонуУкраїна з Польщею домовилися про часткове розблокування кордону
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України й Міністерство інфраструктури Польщі погодили низку заходів для часткового розблокування кордону.
У Миколаївській області побудують новий транспортний вузолУ Миколаївській області побудують новий транспортний вузол
Проєкт обходу довкола Миколаєва розроблено спільно з Японським агентством міжнародного співробітництва JICA. Після закінчення будівництва обхід Миколаєва займатиме лише 8 хвилин, тоді як через місто - 1 годину.
Економія на автозапчастинах: як вибрати більш дешеві, але якісні запчастиниЕкономія на автозапчастинах: як вибрати більш дешеві, але якісні запчастини
В маркетплейсі Ukrainian Mall ви знайдете оригінальні запчастини і недорогі аналоги, які нічим не відрізнятимуться від деталі, що замінюється.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015