Новости за 02.05.2023

Land Rover Defender перетворили на ретро-позашляховикLand Rover Defender перетворили на ретро-позашляховик
Дочірня компанія ательє Project Kahn, майстерня Chelsea Truck Company, яка спеціалізується на доопрацюванні британських позашляховиків Land Rover та Range Rover, представила свій черговий проект.
Коли електромобілі та бензинові авто зрівняються в цiні?Коли електромобілі та бензинові авто зрівняються в цiні?
Популярність електромобілів лише зростатиме, впевнені аналытики. Цьому серед іншого сприятимуть субсидії на їх купівлю в США, а також обсяги виробництва «зеленого» автотранспорту в Китаї.
Дивний маслкар на базі Volkswagen Beetle виставили на продажДивний маслкар на базі Volkswagen Beetle виставили на продаж
Автомобіль отримав кузов зі скловолокна та потужний двигун, який знаходиться позаду. Вартість авто становить 22 500 доларів.
У Лісабоні ввели заборону на транзитний рух автотранспорту в центральній частині містаУ Лісабоні ввели заборону на транзитний рух автотранспорту в центральній частині міста
У Лісабоні муніципальна влада ввела заборону на транзитний рух автотранспорту у центрі міста. Рішення діятиме протягом трьох місяців.
Розкішний Lexus LM засвітився у ЯпоніїРозкішний Lexus LM засвітився у Японії
У Японії на дорогах загального користування засвітилися мінівени Lexus LM нового покоління. Автомобіль став більшим за попередника, а оснащення стало ще більш розкішним.
Lotus Eletre матиме кращий автопілот, ніж у конкурентівLotus Eletre матиме кращий автопілот, ніж у конкурентів
Очікується, що Eletre матиме автопілот 4 рівня, поки Tesla має тільки 2 рівень.
Японські тюнери створили «шалену» Ferrari 458Японські тюнери створили «шалену» Ferrari 458
Ательє Liberty Walk, яке відоме своїми епатажними аеродинамічними обвісами для різних моделей автомобілів, анонсувало новий проект.
Електроніка Tesla Model 3 дозволяє їздити без дверей та багажниківЕлектроніка Tesla Model 3 дозволяє їздити без дверей та багажників
Один із самих «самосвідомих» автомобілів у галузі не помітив відсутності частини кузовних панелей.
Правоохоронці припинили роботу міні-НПЗ на ЛьвівщиніПравоохоронці припинили роботу міні-НПЗ на Львівщині
За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури припинено діяльність підпільного заводу з виробництва дизпального і бензину.
В США розгорнута мережа, яка замінює батареї електромобілів за 10 хвилинВ США розгорнута мережа, яка замінює батареї електромобілів за 10 хвилин
Стартап Ample, який розробив станцію та запускає ще 12 подібних, виконує сотні замін акумуляторів щодня.
Chery представила електричну версію кросовера Omoda 5Chery представила електричну версію кросовера Omoda 5
Chery Omoda 5 EV отримав багато змін у порівнянні з бензиновою версією. Електрокросовер дебютує у першій половині 2024 року на китайському та австралійському ринках.
Jetour представив спортивний кросовер Dasheng i-DMJetour представив спортивний кросовер Dasheng i-DM
Кросовер Jetour Dasheng i-DM - це гібридний автомобіль, який може використовуватися як мобільне джерело електроенергії.
Розсекречено компактний крос-хетчбек від CadillacРозсекречено компактний крос-хетчбек від Cadillac
На китайському сайті Autohome повністю розсекретили новинку преміум-бренду General Motors, призначену для місцевого ринку.
Бразилія планує збільшити кількість етанолу у бензині до 30 відсотківБразилія планує збільшити кількість етанолу у бензині до 30 відсотків
Бразилія вивчатиме потенційне збільшення обсягу безводного етанолу, змішаного з бензином, що продається на заправних станціях.
Ford Ranger Raptor став машиною безпеки кільцевих гонок Repco SupercarsFord Ranger Raptor став машиною безпеки кільцевих гонок Repco Supercars
Вперше в історії чемпіонату з кільцевих гонок Repco Supercars, що проходить в Австралії, машиною безпеки став не спорткар, а потужний пікап.
Кросовер Skoda Enyaq подешевшав відразу на 9 тисяч євроКросовер Skoda Enyaq подешевшав відразу на 9 тисяч євро
У відповідь на зниження цін на електромобілі Tesla в Європі Skoda знизила вартість свого електричного кросовера Enyaq - і одразу на 9 тис. євро.
Рідкісний Renault Sport Spider виставили на продажРідкісний Renault Sport Spider виставили на продаж
Renault Sport Spider є однією з рідкісних моделей французької марки. У кабріолету немає тканинного даху та бокового скла, а його кузов виконаний з пластику.
Вчені створили новий тип батарей для електромобілейВчені створили новий тип батарей для електромобілей
Американська компанія Alsym Energy створила зовсім новий тип батареї, який вдвічі дешевше, ніж літій-іонна батарея.
Компанія Chery представила новий Tiggo 5XКомпанія Chery представила новий Tiggo 5X
У Китаї стартував продаж трохи оновленого кросовера Chery Tiggo 5X - моделі 2023 року. Автомобіль запропонований з двома моторами та двома типами трансмісій.
Новий PEUGEOT 308 вже прямує в Україну: оголошено комплектації та ціниНовий PEUGEOT 308 вже прямує в Україну: оголошено комплектації та ціни
Автомобіль запропонує нове втілення кузову хетчбек, нове втілення салону i-Cockpit, нові сучасні технології, нові опції для комфорту.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015