Новости за 02.04.2024

KIA оновила флагманський седан K9KIA оновила флагманський седан K9
KIA K9 другого покоління пережив друге оновлення з моменту виходу на ринок у 2018 році. Попереднього разу флагманський седан переробили у 2021.
Презентовано новий Suzuki Vitara 2024Презентовано новий Suzuki Vitara 2024
Кросовер Suzuki Vitara оновився зовні та всередині, а його базова комплектація розширена. Усі доступні двигуни будуть доповнені гібридними установками.
Opel Astra отримав «заряджену» версію від IrmscherOpel Astra отримав «заряджену» версію від Irmscher
Німецьке тюнінг-ательє Irmscher презентувало високопродуктивну версію хетчбека Astra. Модель виглядає дуже агресивно та фактично є наступницею OPC.
Nissan GT-R R35 отримає наступникаNissan GT-R R35 отримає наступника
Чутки про розробку компанією Nissan наступної генерації спорткара GT-R підтвердив Понц Пандікутіра, старший віцепрезидент Nissan North America.
Alpine готується до запуску свого першого повністю електричного автомобіляAlpine готується до запуску свого першого повністю електричного автомобіля
13 червня стане знаковим днем для всіх шанувальників марки та електромобілів загалом, коли Alpine A290 вперше постане перед публікою.
У Китаї створили стильний і недорогий електрокарУ Китаї створили стильний і недорогий електрокар
Електромобіль Dongfeng Forthing Xinghai S7 - обтічний 5-метровий седан Е-класу. Авто оснащене 218-сильним мотором та може проїхати до 550 км без підзарядки.
Tesla кардинально змінює схему виробництва електромобілівTesla кардинально змінює схему виробництва електромобілів
Замість перевіреної конвеєрної лінії Tesla переходить на «розпаковану» систему при створенні своїх авто.
Вперше показано мегаватну зарядну станцію для вантажівок MAN eTruckВперше показано мегаватну зарядну станцію для вантажівок MAN eTruck
Новинка, розроблена компанією ABB E-Mobility, дозволяє заряджати батареї магістрального електротягача з 10 до 80 відсотків ємності лише за півгодини.
Провідна світова компанія з розмінування передала військовим чотири пікапи FordПровідна світова компанія з розмінування передала військовим чотири пікапи Ford
Американська компанія Tetra Tech - один із світових лідерів із розмінування - передала Центру досконалості протимінної діяльності чотири пікапи Ford.
Триколісний сонячний електромобіль Aptera вивели на ринокТриколісний сонячний електромобіль Aptera вивели на ринок
Каліфорнійська компанія Aptera Motors у перший день квітня поставила клієнту свій перший електромобіль на сонячних батареях.
Імпорт легковиків продовжує зростати. Що вдалося «пригнати» у березні?Імпорт легковиків продовжує зростати. Що вдалося «пригнати» у березні?
Експерти проаналізували статистику перших реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у березні 2024 року.
Українським розвідникам передали потужні баггіУкраїнським розвідникам передали потужні баггі
Бійці Головного управління розвідки Міністерства оборони України отримали три нові багги Segway Villain SX10W. Машини було придбано Благодійним фондом «Повернись живим» за донати у розмірі майже 2 млн. грн.
Новий надпотужний електромобіль Tesla Model 3 Ludicrous показали незадовго до презентаціїНовий надпотужний електромобіль Tesla Model 3 Ludicrous показали незадовго до презентації
Нова Tesla Model 3 Ludicrous отримає силову установку потужністю щонайменше 600 сил. Електрокар зможе розганятися до сотні за 2,9 с, а його запас ходу перевищить 520 км.
Tesla опублікувала подробиці роботи електричних вантажівок SemiTesla опублікувала подробиці роботи електричних вантажівок Semi
Інженер Tesla опублікував маловідомі подробиці щодо програми зі створення електричних вантажівок Tesla Semi.
Перереєстрація українських авто у Німеччині: посол пояснив, що робити українцямПеререєстрація українських авто у Німеччині: посол пояснив, що робити українцям
Українців закликають отримати спеціальний дозвіл на використання машини з українськими номерами за пільговою процедурою.
Chery випустила брутальний позашляховик із запасом ходу 1300 кмChery випустила брутальний позашляховик із запасом ходу 1300 км
Легкий гібридний позашляховик Jetour Shanhai T2 офіційно доступний для попереднього замовлення за ціною від 25 500 до 30 000 доларів у Китаї.
Mazda визначилася з постачальником батарей для електромобілівMazda визначилася з постачальником батарей для електромобілів
Mazda оголосила про підписання договору про співпрацю з Panasonic. Відомо, що він стосується поставок літієвих циліндричних акумуляторів для гібридів та електромобілів Mazda.
Виявлено культовий Porsche 70-х у новому станіВиявлено культовий Porsche 70-х у новому стані
Випустили лише 1580 Porsche 911 Carrera RS 2,7, тому зараз вони цінуються колекціонерами. Легкий трековий спорткар із 210-сильним мотором здатен розвинути 245 км/год.
Капіталізація Xiaomi зросла на 7,6 мільярда доларів після презентації першого електрокару компаніїКапіталізація Xiaomi зросла на 7,6 мільярда доларів після презентації першого електрокару компанії
Акції китайської компанії Xiaomi зросли на 16 відсотків, досягнувши найвищого рівня з січня 2022 року.
Які вживані авто купували в Україні на внутрішньому ринку найчастіше в березні?Які вживані авто купували в Україні на внутрішньому ринку найчастіше в березні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших вживаних моделей, які купували в Україні у березні.
Klein Vision продала китайцям ліцензію на виробництво літаючого автомобіля AirCarKlein Vision продала китайцям ліцензію на виробництво літаючого автомобіля AirCar
Китайська компанія Hebei Jianxin Flying Car Technology придбала у Klein Vision ексклюзивні права на виробництво літаючого автомобіля AirCar.
У Нью-Йорку дозволять тестування машин на автопілотіУ Нью-Йорку дозволять тестування машин на автопілоті
У мерії Нью-Йорка планують найближчим часом дозволити тестувати автономні машини на вулицях міста.
Україна затвердила угоду про відкриття нового пункту пропуску на кордоні з РумунієюУкраїна затвердила угоду про відкриття нового пункту пропуску на кордоні з Румунією
Кабінет міністрів ухвалив постанову, яка дозволить відкрити пункт пропуску «Біла Церква - Сігету Мармацієй».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015