Новости за 02.03.2024

Підрозділ Hyundai N Performance прагне створити доступний, але динамічний електромобільПідрозділ Hyundai N Performance прагне створити доступний, але динамічний електромобіль
Після появи оригінального Hyundai i30 N підрозділ корейського бренду N Performance видав кілька дуже привабливих моделей, одна з яких IONIQ 5 N має риси спортивних електромобілів.
Новий Nissan Qashqai показали на незалежних рендерахНовий Nissan Qashqai показали на незалежних рендерах
Кросовер Nissan Qashqai готують до модернізації. У мережі на фото показали можливий дизайн автомобіля.
Виявлено рідкісний заряджений Ford Mustang без пробігуВиявлено рідкісний заряджений Ford Mustang без пробігу
Ford Mustang SVT Cobra виглядає, як новий, а його сидіння досі запаковані в целофанові чохли. Спорткар обладнаний 235-сильним V8.
Автовиробники позбавляються від доступних моделей на користь більш дорогихАвтовиробники позбавляються від доступних моделей на користь більш дорогих
Скоро в США не буде жодного нового автомобіля ціною менше 20 000 доларів.
Toyota Land Cruiser Prado 250 став «моментальним» хітом у КитаїToyota Land Cruiser Prado 250 став «моментальним» хітом у Китаї
Toyota відкрила попереднє замовлення на новітній Land Cruiser Prado 250 у Китаї, і автомобіль миттєво став хітом: лише за годину обсяг попередніх замовлень сягнув позначки 5000.
На продаж виставили унікальний кабріолет від FordНа продаж виставили унікальний кабріолет від Ford
На аукціоні продадуть концепт-кар родстера Lincoln Mark X Prototype 2004 року випуску. Модель заснована на Ford Thunderbird 11-го покоління. Автомобіль виконаний у ретростилі.
Електричний Mercedes-Benz eEconic увійшов в сегмент заправки літаківЕлектричний Mercedes-Benz eEconic увійшов в сегмент заправки літаків
Підрозділ Special Trucks провідного виробника техніки Mercedes-Benz виготовив й передав замовнику перший у світі автозаправник на базі електричної вантажівки eEconic.
Goodyear та ZF готують шинну революціюGoodyear та ZF готують шинну революцію
Goodyear та ZF співпрацюють над створенням системи датчиків, здатних навіть зупинити аквапланування.
На ринок вийде обмежений тираж «пляжних» ДжипівНа ринок вийде обмежений тираж «пляжних» Джипів
Попри початок весни, Jeep вже готується до літа: на ринок вийде обмежений тираж двох спеціальних моделей пляжної тематики 2024 року, у тому числі з ексклюзивом.
Старий пікап Toyota перетворили на позашляховий будинок на колесахСтарий пікап Toyota перетворили на позашляховий будинок на колесах
Замість кузова Toyota Hilux встановлений 3,8-метровий житловий модуль. Усередині облаштована кухня, стіл і розкладне ліжко.
Представлено бюджетний седан Dongfeng Fengshen Yixuan 2024Представлено бюджетний седан Dongfeng Fengshen Yixuan 2024
Компанія Dongfeng представила новий седан Dongfeng Fengshen Yixuan 2024, який доступний з атмосферним і турбованим двигунами 1,5 л за ціною 10 800 і 12 200 доларів відповідно.
Toyota десятиліттями завищувала потужність своїх двигунівToyota десятиліттями завищувала потужність своїх двигунів
Після критики японського уряду Toyota Motor Corporation визнала порушення із сертифікацією дизельних двигунів та вибачилася перед усіма постраждалими.
Волонтери маленької Естонії направляють в Україну великі партії технікиВолонтери маленької Естонії направляють в Україну великі партії техніки
Доволі результативно завершила зимову кампанію допомоги благодійницька спільнота NAFO: тільки протягом лютого її учасники доставили в Україну три потужні транспортно-майнові конвої.
Старий «Гелендваген» після ДТП перетворили на оригінальний пікапСтарий «Гелендваген» після ДТП перетворили на оригінальний пікап
Розбитий Mercedes G500 перетворили на пікап із 1,1-метровим кузовом. Автомобіль обладнаний 5,0-літровим 292-сильним V8.
Електричний пікап Canoo American Bulldog помітили під час тестуванняЕлектричний пікап Canoo American Bulldog помітили під час тестування
Стартап з виробництва електромобілів під назвою EV Canoo не стоїть на місці. Нещодавно утилітарний електричний пікап Canoo American Bulldog був помічений під час тестування біля виробничого підприємства компанії.
Єдиний прототип амфібії від британського виробника спортивних автомобілівЄдиний прототип амфібії від британського виробника спортивних автомобілів
TVR Scamander - унікальний прототип амфібії від британського виробника спортивних автомобілів, який має три сидіння та розсувний купол.
Мегамінівен Li Auto Mega надходить у продаж у КитаїМегамінівен Li Auto Mega надходить у продаж у Китаї
Компанія Li Auto представила величезний і багато в чому унікальний мінівен Mega із великим запасом ходу. Новинку оцінили у 77 800 доларів, а постачання розпочнеться 11 березня.
Toyota здивувала ціною водневої моделі MiraiToyota здивувала ціною водневої моделі Mirai
Модель Toyota Mirai із сегменту преміальних дорогих автомобілів перебралася до бюджетних розрядів. Компанія здивувала новою ціною на цю машину.
Які вживані авто купували на внутрішньому ринку найчастіше у лютому?Які вживані авто купували на внутрішньому ринку найчастіше у лютому?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших вживаних моделей, які купували в Україні у лютому.
Мільярдер викупив три втрачені Tesla Roadster за мільйон доларівМільярдер викупив три втрачені Tesla Roadster за мільйон доларів
Мільярдер викупив 3 Tesla Roadster, які були втрачені в одному з китайських портів понад 10 років тому. Торік ці автомобілі випадково знайшли в морському контейнері, а тепер у них новий власник.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015