Новости за 02.02.2024

Опубліковано перші офіційні фото Lancia Ypsilon 2024Опубліковано перші офіційні фото Lancia Ypsilon 2024
Lancia Ypsilon - преміальна модель В-класу з оригінальним дизайном та дорогим оздобленням салону. Хетчбек запропонують в електричній та гібридній версіях.
Опубліковано перші зображення нового електричного позашляховика RivianОпубліковано перші зображення нового електричного позашляховика Rivian
У патентній заявці, поданій до Відомства за патентами та товарними знаками США, опубліковано ескізи, які пояснюють конструкцію нової адаптивної системи освітлення, і серед них є зображення позашляховика, яким може виявитись R2S.
Nissan Caravan перетворили на автокемпер за 126 000 доларівNissan Caravan перетворили на автокемпер за 126 000 доларів
Приватна японська компанія Autobacs Seven представила автокемпер Gordon Miller GMLVAN G-01.
Toyota заявила про розробку нових двигунів внутрішнього згорянняToyota заявила про розробку нових двигунів внутрішнього згоряння
Компанія Toyota інвестуватиме значні кошти у розробку традиційних двигунів. Глава компанії вважає, що люди повинні мати вибір, а не бути змушеними купувати електромобілі.
На продаж виставлено ексклюзивний Range Rover Єлизавети ІІНа продаж виставлено ексклюзивний Range Rover Єлизавети ІІ
Range Rover LWB Autobigraphy обслуговував Єлизавету II у 2016-2017 роках. Разом із королевою Великобританії на цьому позашляховику проїхалися Барак та Мішель Обама.
MINI Countryman S ALL4 отримав суперпозашляхову версіюMINI Countryman S ALL4 отримав суперпозашляхову версію
MINI поділилася результатами тестів нового MINI Countryman S ALL4 у комплектації John Cooper Works (JCW) в Ісландії.
Електромобіль Fiat 500e став героєм музичного кліпа Дженніфер ЛопесЕлектромобіль Fiat 500e став героєм музичного кліпа Дженніфер Лопес
Fiat нарощує свою маркетингову стратегію для нового 500e. Тепер електромобіль став героєм музичного кліпу Дженніфер Лопес.
Британці визначили найкращі авто рокуБританці визначили найкращі авто року
Найкращі авто року у Великій Британії обрали у двох десятках різних категорій. Серед них - кросовери, електромобілі, гібриди та сімейні універсали.
Що вдалося «пригнати» українцям у січні?Що вдалося «пригнати» українцям у січні?
Експерти проаналізували статистику перших реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у січні 2024 року.
Електробус Yutong випробували в умовах екстремального холодуЕлектробус Yutong випробували в умовах екстремального холоду
Зчленована, з низькою підогою модель Yutong E18PRO, що розрахована на 120 пасажирів, цілий день провела на маршруті при забортній температурі -25С. Машина заїхала на 350 зупинок та перевезла понад 1500 осіб.
Профільний комітет ВРУ підтримав законопроєкт про розмитнення авто в «Дії»Профільний комітет ВРУ підтримав законопроєкт про розмитнення авто в «Дії»
Комітет Верховної Ради з фінансів, податкової та митної політики підтримав законопроєкт про розмитнення авто в «Дії»: він очікує на перше читання.
Аеротаксі Midnight від Archer успішно пройшло безпілотні випробуванняАеротаксі Midnight від Archer успішно пройшло безпілотні випробування
Аерокосмічна компанія Archer досягла важливої віхи: її електричне аеротаксі Midnight завершило початковий етап безпілотних льотних випробувань.
Задні двері Mazda з графіті Бенксі продадуть за 200 000 доларівЗадні двері Mazda з графіті Бенксі продадуть за 200 000 доларів
Йдеться про задні двері Mazda Protege кінця 1990-х років, одного з двох автомобілів, який художник використав для свого творіння.
У 2024 році мережа ОККО планує встановити двосторонні каси самообслуговування ще на 80 АЗКУ 2024 році мережа ОККО планує встановити двосторонні каси самообслуговування ще на 80 АЗК
ОККО в 2024 році планує інвестувати 10 млн грн у встановлення на АЗК мережі двосторонніх кас, які діють за принципом самообслуговування.
Британія передала прифронтовим громадам України 5 фургонівБританія передала прифронтовим громадам України 5 фургонів
Директор з розвитку Посольства Стефан Коссофф під час передачі авто висловив сподівання, що фургони полегшать ті рішення, які доводиться приймати щодня, щоб забезпечити виживання громад.
Інженерним підрозділам ЗСУ у роботі допомагають броньовані навантажувачіІнженерним підрозділам ЗСУ у роботі допомагають броньовані навантажувачі
Інженерним підрозділам Командування Сил підтримки ЗСУ допомагає найрізноманітніша спецтехніка, у тому числі, яка передана закордонними партнерами.
Представлено новий Toyota Hilux 2024-го модельного рокуПредставлено новий Toyota Hilux 2024-го модельного року
Пікап Toyota Hilux змінився зовні і багатше оснащений. Поряд із бензиновими і дизельними версіями моделі запропоновано й економічний гібрид.
Volkswagen інвестує у свій бразильський бізнес 1,8 млрд доларівVolkswagen інвестує у свій бразильський бізнес 1,8 млрд доларів
Нові інвестиції дозволять компанії виробляти на чотири моделі більше, ніж планувалося раніше, в тому числі перші гібриди бразильського виробництва, повністю електричну модель і пікап.
Bugatti Red Dragon отримав 1600 кінських силBugatti Red Dragon отримав 1600 кінських сил
Утаємничений власник із Сінгапуру виписав собі Bugatti на прізвисько «Red Dragon»: остання модифікація Chiron Super Sport з карбоновим кузовом спроможна пересуватися з «драконівською» швидкістю 440 км/год.
Озвучено перші подробиці про гіперкар Aston Martin RB17Озвучено перші подробиці про гіперкар Aston Martin RB17
Aston Martin RB17 позиціонується як один з найаеродинамічніших автомобілів, з коли-небудь створених.
Кількість автоугонів повернулася на довоєнний рівеньКількість автоугонів повернулася на довоєнний рівень
Після рекордного всплеску автовикрадень у перший рік повномасштабного вторгнення, за даними МВС, кількість автоугонів повертається до звичного рівня.
Ціни на LPG у роздробі зберігають нисхідний трендЦіни на LPG у роздробі зберігають нисхідний тренд
Протягом тижня (з 29 січня по 2 лютого) середня вартість скрапленого газу в роздробі знизилася на 0,29 грн/л, до 27,30 грн/л.
Оновлений Ford Mustang прибув до ЄвропиОновлений Ford Mustang прибув до Європи
В Європі стартували продажі найпопулярнішого спортивного автомобіля у світі - Ford Mustang. «Європейська» версія поні-кара доступна в кузові купе та кабріолет.
Розкрито вартість першого електромобіля XiaomiРозкрито вартість першого електромобіля Xiaomi
Китайські медіа розкрили вартість першого автомобіля Xiaomi - седана Xiaomi SU7. Як повідомляється, дані були отримані від джерела у великій страховій компанії.
Volvo відкладає поставки електромобілів EX30Volvo відкладає поставки електромобілів EX30
Поставки довгоочікуваного електричного кросовера Volvo EX30 відкладені через проблему з його програмним забезпеченням. На щастя для тих, хто замовив найдоступніший електромобіль бренду, затримка буде невеликою.
В Україні змінять систему автострахуванняВ Україні змінять систему автострахування
Страхове законодавство в Україні приведуть у відповідність до норм ЄС. Очікується збільшення сум страхових виплат, але й поліси можуть подорожчати внаслідок впровадження вільного ціноутворення.
Ferrari LaFerrari 2016 року продають за 3,95 мільйона євроFerrari LaFerrari 2016 року продають за 3,95 мільйона євро
Аукціон Сотбіс виставив на продаж Ferrari LaFerrari 2016 року. Гіперкар у білому кузові відтінку Bianco Avus та оздобленим алькантарою салоном оцінили у 3,95 мільйона євро.
Tesla може переїхати до Техасу після опитування МаскаTesla може переїхати до Техасу після опитування Маска
Засновник і гендиректор Tesla Ілон Маск повідомив, що компанія може змінити місце реєстрації, оскільки за це проголосували користувачі Twitter.
Які вживані авто купували на внутрішньому ринку найчастіше у січні?Які вживані авто купували на внутрішньому ринку найчастіше у січні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших вживаних моделей, які купували в Україні у січні.
Hyundai та Iveco спільно створять новий комерційний автомобільHyundai та Iveco спільно створять новий комерційний автомобіль
Південнокорейська компанія Hyundai має намір створити новий комерційний автомобіль, який працює на електротязі. Як повідомляють інсайдери, електрична новинка пропонуватиметься під маркою Iveco.
Розсекречено недорогий кросовер Chery Fengyun T6Розсекречено недорогий кросовер Chery Fengyun T6
Chery Fengyun T6 - недорогий гібридний кросовер завдовжки 4,5 метра. Він здатний проїхати 93 км на електротязі і витрачає 1,3 л на 100 км у змішаному циклі.
Поліцію Саудівської Аравії пересадять на електричні седани Lucid AirПоліцію Саудівської Аравії пересадять на електричні седани Lucid Air
Компанія Lucid запускає нову лінійку поліцейських автомобілів на базі свого електричного седана Air. Стартап має намір представити нові електромобілі на Всесвітньому оборонному салоні наступного тижня в Саудівській Аравії.
Fisker пообіцяв новий Pear із приємним цінникомFisker пообіцяв новий Pear із приємним цінником
Голова та засновник Fisker Inc. Хенрік Фіскер поділився подробицями про новий електромобіль - електричний кросовер Pear.
Півмільярда для ДШВ. «Повернись живим» стартував свій найбільший проєкт із ОККОПівмільярда для ДШВ. «Повернись живим» стартував свій найбільший проєкт із ОККО
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» спільно з АЗК ОККО розпочали збір «ОКО ЗА ОКО 3», метою якого є акумулювання 500 мільйонів гривень для Десантно-штурмових військ.
В Україні стартують продажі нового Toyota C-HRВ Україні стартують продажі нового Toyota C-HR
З 1 лютого Toyota розпочинає продажі в Україні нового Toyota C-HR, що поєднує сучасний стильний дизайн і преміальні функції для комфортної їзди.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015