Новости за 01.10.2023

Новий седан KIA показали на перших зображенняхНовий седан KIA показали на перших зображеннях
Корейський автомобільний концерн KIA працює над новим седаном, який має отримати назву K4. Машина повинна виявитися більшою за модель K3 (він же Rio), але при цьому компактніше 4-дверки K5.
Український байк виграв чемпіонат із тюнінгу від BMWУкраїнський байк виграв чемпіонат із тюнінгу від BMW
BMW R18, який постраждав від влучання російської ракети, став основою для цікавого кастом-проєкту. Байк отримав нові алюмінієві деталі та пневмопідвіску, а його бензобак прикрасили автографом Володимира Зеленського.
KIA та Hyundai подали до суду на TikTokKIA та Hyundai подали до суду на TikTok
Компанії KIA та Hyundai відкидають провину за різке збільшення кількості крадіжок їхніх автомобілів через відсутність базових протиугінних технологій, перекидаючи провину на соціальні мережі.
Мита на електромобілі після Brexit підуть лише на користь КитаюМита на електромобілі після Brexit підуть лише на користь Китаю
Наплив електромобілів з Китаю впливає на рішення щодо відстрочки введення мит на електромобілі, що постачаються між ЄС і Великою Британією.
Розкрито всі подробиці та характеристики кросовера Toyota C-HR 2024Розкрито всі подробиці та характеристики кросовера Toyota C-HR 2024
Нова Toyota C-HR буде доступна тільки в гібридних модифікаціях. Топова версія кросовера зможе розганятися до 100 км/год за 7,4 с і проїжджати 66 км на електротязі.
У Польщі бракує вживаних електромобілівУ Польщі бракує вживаних електромобілів
Під час Конгресу Нової Мобільності 2023, який відбувся минулого тижня у Польщі, компанія OTOMOTO презентувала звіт «Майбутнє ринку вживаних електричних автомобілів в Польщі».
В Україні набула чинності зимова редакція правил дорожнього рухуВ Україні набула чинності зимова редакція правил дорожнього руху
З 1 жовтня в Україні набула чинності зимова редакція Правил дорожнього руху.
Як у GTA: озброєний 10-річний хлопчик викрав навантажувач і протаранив автомобіліЯк у GTA: озброєний 10-річний хлопчик викрав навантажувач і протаранив автомобілі
У США 10-річний хлопець пробрався на будівництво і викрав гусеничний навантажувач. Він протаранив кілька автомобілів і збив дорожній знак.
У Пакистані схрестили триповерховий автобус із лімузиномУ Пакистані схрестили триповерховий автобус із лімузином
Головна його особливість - індивідуальні двомісні купе, розташовані біля землі, в межах колісної бази. Їх по три з кожного борту і сюди ведуть індивідуальні двері, запозичені у легкових автомобілів.
У Гранд-Каньйоні побудували швидкісну зарядку для електромобілівУ Гранд-Каньйоні побудували швидкісну зарядку для електромобілів
Electrify America, одна з найбільших відкритих мереж DC Fast Charging у США, встановила швидкісні зарядні термінали постійного струму в Центрі відвідувачів Гранд-Каньйону.
Блогер створив велосипед зі шльопанцями замість колісБлогер створив велосипед зі шльопанцями замість коліс
Блогер зміг побудувати такий незвичайний велосипед лише за добу. Умілець показав, як такий транспортний засіб їздить дорогами.
Новий Nissan Leaf може стати купе-кросоверомНовий Nissan Leaf може стати купе-кросовером
Японське видання «BestCarWeb» повідомляє про те, що наступний Leaf переживе кардинальну трансформацію. Замість традиційного хетчбека машина прийме форм-фактор молодіжного крос-купе.
Тернополянин розробив платформу для ЗСУТернополянин розробив платформу для ЗСУ
Ідея створити універсальну платформу RAS1 виникла у тернопільського підприємця Ігоря Чайківського. А вже восени 2022 року він разом з колегами-однодумцями почали поступово реалізовувати задум.
Компанія Xpeng представила недорогий електромобіль з автопілотомКомпанія Xpeng представила недорогий електромобіль з автопілотом
Xpeng P5 2024 модельного року отримав кілька змін і став дешевшим. Електромобіль оснащений 211-сильним електромотором і здатний проїхати до 450 км на одному заряді.
Аграрії передали 10 сучасних автомобілів для українських рятувальниківАграрії передали 10 сучасних автомобілів для українських рятувальників
В Умані рятувальники отримали сучасні авто для надання допомоги. Їх передадуть у підрозділи ДСНС у прифронтових та деокупованих областях, зокрема, Сумської, Донецької, Запорізької, Херсонської і Харківської області.
Норвегія приєдналася до заборони перетину кордону авто з російськими номерамиНорвегія приєдналася до заборони перетину кордону авто з російськими номерами
Вона стосується легкових пасажирських автівок, що мають до 9-ти місць - для транспортних засобів на десять та більше місць правила не змінюються.
У США представили практичний будинок на колесах на базі пікапаУ США представили практичний будинок на колесах на базі пікапа
Будинок на колесах Hilt отримав ванну кімнату, спальню, вітальню і кухню. Вартість будинку на колесах починається з 398 786 доларів, а старт продажів заплановано на четвертий квартал цього року.
Cummins презентує у Європі унікальні рішення для електромобільностіCummins презентує у Європі унікальні рішення для електромобільності
На стенді Accelera можна буде ознайомитися з передовою акумуляторною батареєю BP95E, яка має одну з найбільших щільність енергії.
Названо найнадійніші дизельні двигуниНазвано найнадійніші дизельні двигуни
Незважаючи на те, що дизельні двигуни поступово поступаються місцем бензиновим силовим агрегатам, у всьому світі у них залишається значна кількість шанувальників.
На аукціон виставлено незвичайні столітні автомобілі StanleyНа аукціон виставлено незвичайні столітні автомобілі Stanley
Stanley - незвичайні автомобілі, оснащені паровими машинами. Деякі з них здатні розвинути швидкість понад 100 км/год.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015