Новости за 01.07.2023

Volkswagen може змінити стандарт зарядки електромобілівVolkswagen може змінити стандарт зарядки електромобілів
Volkswagen веде переговори з Tesla щодо запровадження Північноамериканського стандарту зарядки на своїх електромобілях та станціях зарядки.
На ринок виходить недорогий британсько-китайський електрокарНа ринок виходить недорогий британсько-китайський електрокар
Новий MG 4 XPower оснащений двома моторами загальною потужністю 430 к.с. Повнопривідний хетчбек розганяється до 100 км/год лише за 3,8 с.
Волонтери передали захисникам 12 баггіВолонтери передали захисникам 12 баггі
Бойові підрозділи Оперативного командування «Південь» днями отримали 12 баггі, кошти на які зібрав Благодійний фонд «Родини Гуменюк».
В Україні у 2023 році кількість автоугонів скоротилася втричіВ Україні у 2023 році кількість автоугонів скоротилася втричі
Кількість автоугонів в Україні за перші 5 місяців 2023 року зменшилася втричі у порівнянні з відповідним періодом у 2022 році.
Компанія KIA анонсувала новий кросовер SeltosКомпанія KIA анонсувала новий кросовер Seltos
У YouTube-каналі KIA India опубліковано відеотизер кросовера KIA Seltos нового покоління. Судячи з зображення, нова модель мало в чому схожа на нинішній Seltos.
У старому гаражі виявлено рідкісний суперкар 70-хУ старому гаражі виявлено рідкісний суперкар 70-х
Випущено тільки 712 Ferrari 308 GTB Vetroresina з полегшеним склопластиковим кузовом. Суперкар оснащений високооборотистим 3,0-літровим V8.
Як тягачі MAN HX81 допомагають українським танкістамЯк тягачі MAN HX81 допомагають українським танкістам
Днями Четверта Окрема Танкова Бригада ЗСУ показала у роботі потужний сідловий тягач MAN HX81 (8х8).
Шведська Northvolt планує підписати угоду з урядом Канади щодо будівництва заводу акумуляторівШведська Northvolt планує підписати угоду з урядом Канади щодо будівництва заводу акумуляторів
Уряди Канади та Квебеку готуються надати фінансову допомогу Northvolt.
Ціни в опті на паливо за останній тиждень зросли на 3-6 грн/лЦіни в опті на паливо за останній тиждень зросли на 3-6 грн/л
В останній тиждень червня (з 23 по 30 червня) ціни в опті почали стрімко зростати і за цей період бензин А-95 підскочив на 5,5 грн/л, вартість дизельного пального зросла на 2,75 грн/л.
Porsche присвятив особливу серії моделі 911 гонці у Ле-МаніPorsche присвятив особливу серії моделі 911 гонці у Ле-Мані
Німецька компанія Porsche підготувала лімітовану серію культової моделі 911, присвячену легендарному 24-годинному марафону в Ле-Мані.
Зібрано перший електричний Chevrolet BlazerЗібрано перший електричний Chevrolet Blazer
На заводі General Motors Ramos Arizpe у Мексиці стартувало серійне виробництво електричного Chevrolet Blazer. Першим із конвеєра зійшов електрокросовер кольору Riptide Blue Metallic.
У РФ виявили величезну стоянку із сотнями недозібраних автоУ РФ виявили величезну стоянку із сотнями недозібраних авто
У KIA Cerato, Soul і Seltos не вистачає деталей салону і мультимедійної системи. Поставки цих компонентів припинено після введення санкцій проти РФ.
Польські лісівники передали ЗСУ партію позашляховиків і дронівПольські лісівники передали ЗСУ партію позашляховиків і дронів
Лісівники Польщі передали для Збройних Сил України 22 позашляховики та 22 дрони.
У США відкрилася найбільша у світі АЗС на 120 колонокУ США відкрилася найбільша у світі АЗС на 120 колонок
Крім заправних колонок, у новому комплексі є значний ряд додаткових послуг.
На передову відправлено броньовані «швидкі» з ЛюксембургуНа передову відправлено броньовані «швидкі» з Люксембургу
Днями до Львівського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф прибули три броньовані автомобілі Mercedes-Benz Vario 4x4. Ці машини призначені для евакуації поранених із передової.
Тайвань передасть Україні десятки пожежних машин і карет швидкої допомогиТайвань передасть Україні десятки пожежних машин і карет швидкої допомоги
Тайванський бізнесмен Бай Саньжун з допомогою пожежної служби та інших підрозділів зібрав 48 пожежних машин, карет швидкої допомоги та інших транспортних засобів для України.
Новий Mitsubishi L200 2024 розсекретили незадовго до презентаціїНовий Mitsubishi L200 2024 розсекретили незадовго до презентації
Новий Mitsubishi L200 стане більшим і брутальнішим на вигляд. Разом із дизельною версією пікап може отримати і електричний варіант.
«єЧерга» скоротила час очікування на кордоні з ЄС в рази«єЧерга» скоротила час очікування на кордоні з ЄС в рази
За менш ніж місяць роботи системи електронної черги «єЧерга» середній час очікування на кордоні з ЄС скоротився вчетверо.
Поліція Франції відправила під прес два BMW за дрифтПоліція Франції відправила під прес два BMW за дрифт
Обидва автомобілі знищили за небезпечні маневри на дорогах загального користування.
У Гудвуді дебютує перший пікап від хімічного гіганта IneosУ Гудвуді дебютує перший пікап від хімічного гіганта Ineos
Британська компанія Ineos Automotive Ltd, заснована мільярдером та головою міжнародної хімічної компанії Ineos Джимом Реткліффом, анонсувала дебют своєї нової моделі - пікапа Grenadier Quartermaster.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015