Новости за 01.06.2023

Fiat відродив знамениту бюджетну модель TopolinoFiat відродив знамениту бюджетну модель Topolino
Новий Fiat Topolino - мініатюрний двомісний сітікар довжиною 2,4 м. Він стане однією з найдоступніших електричних моделей у Європі.
General Motors побудує завод з виробництва акумуляторів у КвебекуGeneral Motors побудує завод з виробництва акумуляторів у Квебеку
Уряд Канади інвестує 220 мільйонів доларів у спільне підприємство General Motors та південнокорейської POSCO Future M.
Євросоюз і США домовились про єдиний стандарт зарядки для електровантажівокЄвросоюз і США домовились про єдиний стандарт зарядки для електровантажівок
Європейський Союз і США у середу, 31 травня, погодили перший в історії трансатлантичний стандарт.
Опубліковано перші зображення наступника Renault ArkanaОпубліковано перші зображення наступника Renault Arkana
На зміну Renault Arkana прийде недорогий купе-кросовер Dacia. У кросовера будуть гібридні версії та варіант із заводським ГБО.
У Литві з 1 червня штрафуватимуть за алкоголь у салоні автоУ Литві з 1 червня штрафуватимуть за алкоголь у салоні авто
З 1 червня в Литві набувають чинності штрафи за розпивання, зберігання та перевезення алкогольних напоїв у відкритій тарі в салоні автомобіля.
Майбутнім моделям BMW пообіцяли «чистіший» дизайнМайбутнім моделям BMW пообіцяли «чистіший» дизайн
У компанії BMW пообіцяли, що майбутні новинки отримають більш чистий дизайн. Таку заяву зробив шеф-дизайнер BMW Адріан Ван Хойдонк.
На електромобілях Nissan Leaf помітили небезпечний дефектНа електромобілях Nissan Leaf помітили небезпечний дефект
Проблема виникла через недогляд одного з постачальників запчастин. Усього виробник відкличе 758 електромобілів Nissan Leaf 2023 модельного року.
У травні ДП здешевшало на 5%, бензин А-95 - на 3%У травні ДП здешевшало на 5%, бензин А-95 - на 3%
Протягом травня середні роздрібні ціни на дизпальне зменшилися на 2,31 грн/л (5%), до 43,63 грн/л, на бензин марки А-95 - на 1,52 грн/л (3%).
Mitsubishi XFC розсекретили на перших фотоMitsubishi XFC розсекретили на перших фото
Новий Mitsubishi XFC буде недорогим аналогом моделі ASX. Кросовер отримає акустику Yamaha та систему вибору режимів для різних типів бездоріжжя.
Xpeng готує електричну модель з індексом X9Xpeng готує електричну модель з індексом X9
Китайський виробник електромобілів XPeng готує свою шосту серійну модель, яка називатиметься X9.
Porsche «розробила» бюджетний електричний мопедPorsche «розробила» бюджетний електричний мопед
Yadea VF F200 здатний розганятися від 0 до 50 км/год лише за 2,5 секунди. З повним зарядом акумулятора мопед може проїхати до 140 км.
Оголошено ціни на новий Toyota Grand HighlanderОголошено ціни на новий Toyota Grand Highlander
Стало відомо, наскільки більше доведеться заплатити за додатковий простір Toyota Grand Highlander 2024 порівняно з його молодшим братом.
Чи треба українцям міняти права в Німеччині?Чи треба українцям міняти права в Німеччині?
Німеччина приймає понад 1 мільйон українських біженців. Серед них чимало людей мають водійські права та сідають за кермо автомобіля в цій країні.
Rolls-Royce Cullinan отримав ексклюзивну версіюRolls-Royce Cullinan отримав ексклюзивну версію
Rolls-Royce Cullinan Black Badge «Blue Shadow» Private Collection відрізняється унікальним оформленням зовнішності та салону. Дизайн кросовера натхненний лінією Кармана.
Toyota Yaris отримав нову гібридну версіюToyota Yaris отримав нову гібридну версію
Японська компанія Toyota підготувала оновлення свого популярного міського хетчбека Yaris. Автомобіль отримав нові силові агрегати, а також нові системи безпеки та комфорту.
Українці в Литві зможуть обміняти посвідчення водія без іспитуУкраїнці в Литві зможуть обміняти посвідчення водія без іспиту
Україна та Литва підписали угоду про взаємне визнання та обмін посвідчень водія.
Експерти назвали бензинові та гібридні авто з найнижчою витратою паливаЕксперти назвали бензинові та гібридні авто з найнижчою витратою палива
До рейтингу увійшли автомобілі, які витрачають менше ніж 8 літрів палива на 100 км. Серед них є компактні хетчбеки та кросовери від різних виробників.
Роботу автопілота в автомобілях Volkswagen контролюватиме розумний годинникРоботу автопілота в автомобілях Volkswagen контролюватиме розумний годинник
Volkswagen запатентував «розумний» смарт-годинник, який стежитиме за своєчасною передачею керування автопілотом водієві.
Range Rover Sport отримав заряджену версію SVRange Rover Sport отримав заряджену версію SV
Range Rover Sport SV отримав 4,4-літровий V8 твін-турбо потужністю 635 к. с. і може розвинути 290 км/год. Позашляховику доступні карбоново-керамічні гальма та колеса з вуглеволокна.
Українські нардепи закликали польських колег ввести заборону на російський LPGУкраїнські нардепи закликали польських колег ввести заборону на російський LPG
Комітет з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Верховної ради України звернувся до Сейму та Сенату Республіки Польща із закликом співпрацювати над недопущенням потрапляння російського LPG на територію Польщі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015