Новости за 01.04.2024

Представлено найшвидший електромобіль HyundaiПредставлено найшвидший електромобіль Hyundai
Новий Hyundai Ioniq 5 N eN1 Cup полегшений на 270 кг та отримав обвіс і велике антикрило. Електромобіль оснащений 650-сильною установкою.
Світовий банк виступив за швидкість на трасах не більше 100 км/годСвітовий банк виступив за швидкість на трасах не більше 100 км/год
Світовий банк закликав уряди значно знизити обмеження швидкості, оскільки зараз ми їздимо дорогами надто швидко і це є основною причиною аварій, у тому числі зі смертельними наслідками або з серйозними травмами.
Новий Renault Clio дебютує у 2026 роціНовий Renault Clio дебютує у 2026 році
За інформацією Autocar, це буде більший сімейний автомобіль, який займе щабель над відродженим Renault 5.
Черги на Xiaomi SU7 розтяглися на сім місяцівЧерги на Xiaomi SU7 розтяглися на сім місяців
Спроби оформити замовлення через фірмову програму Xiaomi зараз супроводжуються пропозицією очікування машини протягом 5-ти чи 7-ми місяців, залежно від комплектації.
Розсекречено новий доступний кросовер FordРозсекречено новий доступний кросовер Ford
Новий доступний кросовер Ford вирізнятиметься яскравим дизайном та отримає сучасні опції. Модель запропонують у бензиновій та дизельній версіях.
Євросоюз ухвалив нові правила експлуатації акумуляторів для електромобілівЄвросоюз ухвалив нові правила експлуатації акумуляторів для електромобілів
Європейський Союз ухвалює нові правила, щоб стати незалежним від Азії, збільшуючи виробництво та переробку батарей.
Tesla випустила 6-мільйонний автомобільTesla випустила 6-мільйонний автомобіль
Березень 2024 року завершився для Tesla новим рекордом. Компанія випустила 6-мільйонний автомобіль. Ним став кросовер Tesla Model Y.
Внутрішній ринок - обсяги імпорту зросли, внутрішніх перепродажів незначно поменшалоВнутрішній ринок - обсяги імпорту зросли, внутрішніх перепродажів незначно поменшало
Експерти проаналізували статистику реєстраційних операцій у березні 2024 року та визначили, який стан справ на ринку вживаних легковиків в Україні.
Toyota готує новий кросовер за 10 тисяч доларівToyota готує новий кросовер за 10 тисяч доларів
Toyota Urban Cruiser Taisor стане одним із найдоступніших кросоверів японської марки. Чотириметрове авто вирізняється стрімким дизайном із похилим дахом.
Mitsubishi та Nissan готують нову лінійку автомобілівMitsubishi та Nissan готують нову лінійку автомобілів
Автогіганти Mitsubishi та Nissan, після того, як стали партнерами по альянсу разом з Renault Group, вирішили створити нову лінійку продуктів для ринку Північної Америки.
KIA показала новий крос-хетч K4KIA показала новий крос-хетч K4
Новий KIA K4 стане «глобальною» моделлю і замінить на ключових ринках середньорозмірні K3/Cerato/Forte. Позиціонування змінилося: якщо попередник загравав із хот-хетчами, то нова модель радше крос-хетч із яскраво вираженими захисними вставками.
Mercedes-Benz оголосив про рекордні знижки на власні електромобіліMercedes-Benz оголосив про рекордні знижки на власні електромобілі
Компанія Mercedes-Benz приєднується до інших автовиробників, які пропонують значні знижки на свої електромобілі 2023 року.
Заряджений електрокросовер Fiat 600e показали на офіційних фотоЗаряджений електрокросовер Fiat 600e показали на офіційних фото
Новий Abarth 600e отримав 240-сильний електромотор та доопрацьоване шасі. Дизайн кросовера став агресивнішим, а салон - розкішнішим.
САУ «Богдана» на передовій отримала новий захистСАУ «Богдана» на передовій отримала новий захист
Днями було опубліковано фото САУ, яка отримала спеціальний захист під назвою «Харконнен», встановлений бійцями 47-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ.
Китайський автопром у Європі збільшує свою часткуКитайський автопром у Європі збільшує свою частку
Експерти підрахували: у січні-лютому один з 5-ти проданих у Європі електромобілів був виготовлений в Китаї, але це тільки початок…
Tesla подарувала покупцям Model 3 і Model Y безкоштовне фарбуванняTesla подарувала покупцям Model 3 і Model Y безкоштовне фарбування
Американська компанія Tesla офіційно повідомила, що з 1 квітня фарбування в колір Starry Sky Grey, за яке раніше брали 1700 доларів поверх ціни електромобіля.
Volkswagen представив седан за 11 000 доларівVolkswagen представив седан за 11 000 доларів
Новий седан з назвою Lavida New Edition долучився в лінійку компанії SAIC Volkswagen. Автомобіль призначений для китайського ринку та отримав цінник від 79 990 юанів (близько 11 тисяч доларів)
Тюнери показали найшвидший BMW у історіїТюнери показали найшвидший BMW у історії
Тюнінг BMW M240i xDrive збільшив потужність його турбодвигуна до 1500 сил. Спорткар долає четверть милі з місця всього за 8 секунд.
У електромобілів виявили суттєвий недолік, що впливає на гаманці власників та шкодить довкіллюУ електромобілів виявили суттєвий недолік, що впливає на гаманці власників та шкодить довкіллю
Додаткова вага та великий крутний момент електромобілів впливають на ресурс автомобільних шин. Зазначається, що їхні покришки зношуються значно швидше, ніж у авто з ДВЗ.
Xiaomi готує гідного конкурента Tesla Model YXiaomi готує гідного конкурента Tesla Model Y
Китайський техногігант готує електричний кросовер. Також новинку запропонують у версії EREV (електромобіль із збільшеним запасом ходу).
Ринок нових авто: найбільші обсяги торгів від 2021 рокуРинок нових авто: найбільші обсяги торгів від 2021 року
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у березні 2024 року, описали динаміку ринку та визначили 20 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Старий Ford 1968 року виставили на продаж за 215 000 доларівСтарий Ford 1968 року виставили на продаж за 215 000 доларів
Ford Mustang CobraJet - рідкісна заряджена версія спорткара із 7,0-літровим V8 під капотом. Автомобіль здатен розігнатися до 100 км/год за 5,4 с і розвинути понад 200 км/год.
У Китаї будують міст заввишки 625 метрівУ Китаї будують міст заввишки 625 метрів
У китайській провінції Гуйджоу будують міст через каньйон Хуа Цзян. Конструкція завдовжки 2890 метрів скріпить його на висоті 625 метрів. Це буде найвищий автомобільний міст у світі.
Попит на автомобілі Tesla падає через погіршення репутації МаскаПопит на автомобілі Tesla падає через погіршення репутації Маска
Скандальна репутація мільярдера Ілона Маска погано позначається на готовності американців купувати його автомобілі.
Класичний Range Rover перевели на електротягуКласичний Range Rover перевели на електротягу
Компанія Inverted переобладнала класичний Range Rover 1990 року. Замість оригінального двигуна на машині встановлено електромотор від Tesla та виготовлений на замовлення акумулятор із модулями тієї ж Tesla.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015