Новости за 01.03.2024

Компактний Hyundai Creta отримає 160-сильну спортивну версіюКомпактний Hyundai Creta отримає 160-сильну спортивну версію
Сімейство оновленого компактного кросовера Hyundai Creta незабаром поповниться версією N Line. Новинку офіційно презентують 11 березня, а поки що виробник засвітив її на короткому відео.
Новий BMW 5 Series навчили змінювати колірНовий BMW 5 Series навчили змінювати колір
Художниця із ПАР Естер Малангу прикрасила електричний BMW 5 Series африканським орнаментом. Візерунки можуть переливатися різними кольорами.
Мінівен Hyundai Staria отримав гібридну версіюМінівен Hyundai Staria отримав гібридну версію
Hyundai розширив модельний ряд Staria у Кореї за рахунок нового гібридного варіанта, який пропонує більше потужності та кращу економію палива, ніж існуючі 2,2-літровий дизельний двигун і 3,5-літровий бензиновий V6.
На продаж виставлено рідкісний Ford Mustang Shelby GT500KRНа продаж виставлено рідкісний Ford Mustang Shelby GT500KR
Ford Mustang Shelby GT500KR 2009 року виробництва, схожий на той, що знімався в фільмі «Need For Speed», продадуть на аукціоні. Авто має всього 12 000 км пробіг, що не так вже й багато, враховуючи, що автомобілю вже 15 років.
Україна продовжила «транспортний безвіз» із ТуреччиноюУкраїна продовжила «транспортний безвіз» із Туреччиною
Для того, щоб прискорити та спростити процес переміщення вантажів через кордони й було підписано «транспортний безвіз» з більшістю європейських країн.
В Україні презентували бронемашину Inguar-3В Україні презентували бронемашину Inguar-3
Українська компанія Inguar офіційно представила нову бойову броньовану машину Inguar-3.
На ринок виходить брутальний китайський електромобіль Ora Sar Mecha DragonНа ринок виходить брутальний китайський електромобіль Ora Sar Mecha Dragon
Ora Sar Mecha Dragon - великий 5,2-метровий седан із рубаним дизайном. Електромобіль здатен розігнатися до сотні за 3 с і проїхати 800 км без підзарядки.
Skoda показала як відбувається процес фарбування її автомобілівSkoda показала як відбувається процес фарбування її автомобілів
Компанія Skoda поділилась відео, де показано весь шлях, який долає кузов майбутнього автомобіля, перш ніж потрапити до наступного цеху автомобільного заводу.
Jaguar C-X75 з фільму про Джеймса Бонда отримав допуск до доріг загального користуванняJaguar C-X75 з фільму про Джеймса Бонда отримав допуск до доріг загального користування
Один з оригінальних каскадерських автомобілів Jaguar C-X75, який знімався у двадцять четвертому фільмі про Джеймса Бонда - «007: Spectre» - отримав допуск до доріг загального користування.
Volkswagen і Xpeng спільно готують новий електричний кросоверVolkswagen і Xpeng спільно готують новий електричний кросовер
Volkswagen і китайський виробник електромобілів Xpeng спільно розробляють два електромобілі середнього розміру, які повинні побачити світ до 2026 року. Першим світ побаче електрокросовер.
В Польщі жителі видають себе за українців, щоб не платити високі штрафиВ Польщі жителі видають себе за українців, щоб не платити високі штрафи
Власники автомобілів, отримавши фотофіксацію порушення та відповідний штраф, використовують можливість вказати, що за кермом перебувала особа з України чи Білорусії.
Старий 40-річний хетчбек Peugeot пішов з молотка за 245 000 доларівСтарий 40-річний хетчбек Peugeot пішов з молотка за 245 000 доларів
Виготовлено лише 200 заряджених Peugeot 205 T16. Компактний хетчбек повнопривідний, а його двигун розташований ззаду.
Обсяги імпорту та внутрішніх перепродажів вживаних авто зросли в лютомуОбсяги імпорту та внутрішніх перепродажів вживаних авто зросли в лютому
Експерти проаналізували статистику реєстраційних операцій у лютому 2024 року та визначили, який стан справ на ринку вживаних легковиків в Україні.
Китайські автомобілі можуть шпигувати за громадянами СШАКитайські автомобілі можуть шпигувати за громадянами США
Президент Джо Байден заявив, що він доручив міністру торгівлі США розпочати розслідування щодо транспортних засобів, що походять з Китаю та інших «країн, що викликають стурбованість».
Audi тестує нове покоління кросовера Q7Audi тестує нове покоління кросовера Q7
Компанія Audi готує оновлення багатьох своїх моделей, і схоже, що ця доля не омине модель Q7. Судячи з фото, якими поділились автомобільні шпигуни, абсолютно новий Q7 виглядає надзвичайно схожим на майбутній Q9.
На звалищі знайшли унікальний 65-річний універсал CadillacНа звалищі знайшли унікальний 65-річний універсал Cadillac
Рідкісний універсал створили на базі розкішного Cadillac DeVille. Авто довжиною майже 6 метрів обладнали потужним двигуном V8.
Радарів TruCam на дорогах України знову побільшалоРадарів TruCam на дорогах України знову побільшало
В Україні, разом із системою автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху, інспектори поліції використовують прилади TruCAM. З 29 лютого збільшилась кількість ділянок доріг, які взяли під їхній контроль.
BMW відкликає одразу дві моделі електричних седанівBMW відкликає одразу дві моделі електричних седанів
Проблема з елементами батареї в електромобілі ніколи не є гарною новиною, але BMW, схоже, виявила проблему у електричних седанах i4 та i5 досить рано, що дозволило запобігти її переростанню в катастрофу.
Культовому Audi TT готують замінуКультовому Audi TT готують заміну
Німецький автовиробник готує унікального наступника моделі TT. Новий електромобіль матиме іншу назву, але займатиме подібне місце в лінійці Audi.
Компактний кросовер Lexus NX отримав потужну версію для бездоріжжяКомпактний кросовер Lexus NX отримав потужну версію для бездоріжжя
Новий Lexus NX Overtrail отримав обвіс і 18-дюймові позашляхові шини, а його кліренс збільшено. Кросовер доступний у бензинових і гібридних модифікаціях.
Автомобілі Volvo заздалегідь попереджатимуть водіїв про ДТП на шляхуАвтомобілі Volvo заздалегідь попереджатимуть водіїв про ДТП на шляху
Volvo Cars першою у світі оснастила автомобілі функцією миттєвого попередження про аварії Accident Ahead Alert.
Електромобілі Ford отримали підтримку Tesla SuperchargerЕлектромобілі Ford отримали підтримку Tesla Supercharger
Ford повідомляє, що власники Mustang Mach-E та F-150 Lightning вже можуть заряджатись на Supercharger.
Тероборона показала закордонні всюдиходи у діїТероборона показала закордонні всюдиходи у дії
Побачити ці машини в дії можна було днями, під час тренувального багатокілометрового маршу, що проводився підрозділами автомобільної роти та роти логістики 115 окремої бригади тероборони.
Ринок нових автомобілів в Україні зріс у півтора разиРинок нових автомобілів в Україні зріс у півтора рази
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у лютому 2024 року, описали динаміку ринку та визначили 20 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Старий Skoda Superb прокачали до 720 кінських силСтарий Skoda Superb прокачали до 720 кінських сил
На німецькому автобані модернізований Skoda Superb розігнався від 0 до 100 км/год за 3,32 секунди. Прискорення від 100 до 200 км/год зайняло 6,06 секунд, від 0 до 200 км/год - 9,38 секунд.
Nissan припиняє виробництво свого найпопулярнішого електромобіля в ЄвропіNissan припиняє виробництво свого найпопулярнішого електромобіля в Європі
Nissan цього тижня припиняє виробництво культового електромобіля LEAF на своєму заводі в Сандерленді у Британії.
Дуже рідкісну Ferrari 1967 року виставили на продаж за 4 мільйона доларівДуже рідкісну Ferrari 1967 року виставили на продаж за 4 мільйона доларів
Італійський автовиробник славиться традицією випускати обмежену кількість екземплярів своїх моделей, проте Ferrari 365 California Spyder є одним з найбільш рідкісних автомобілів не лише в історії бренду, а й в цілому світ.
Фонд Ірини Федишин передав для ЗСУ вже 182 автомобіліФонд Ірини Федишин передав для ЗСУ вже 182 автомобілі
Благодійний фонд Ірини Федишин днями передав для потреб ЗСУ чергову партію із 22 автомобілів. Усі вони були придбані за кошти, отримані під час різдвяного туру естрадної співачки містами Європи - «Україна колядує».
В Україні змінили правила тендерів з ремонту та утримання дорігВ Україні змінили правила тендерів з ремонту та утримання доріг
Тендери, які оголошуватимуть служби відновлення у 2024 році, відбуватимуться з урахуванням нових правил.
Рідкі інструменти для машиниРідкі інструменти для машини
Рідкими ж інструментами для ремонту та профілактики автомобіля можна вважати присадки Injection Reiniger та Diesel Partikelfilter Schutz від німецького виробника LIQUI MOLY.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015