Новости за 01.02.2024

Представлено новий Ford Explorer 2024-го модельного рокуПредставлено новий Ford Explorer 2024-го модельного року
Новий Ford Explorer став яскравішим на вигляд і сучаснішим усередині. Кросовер запропоновано з бензиновими турбомоторами потужністю до 400 сил.
Новий BMW Z4 отримав механічну коробку передачНовий BMW Z4 отримав механічну коробку передач
BMW продовжує впроваджувати механічну коробку передач у дедалі більшу кількість своїх автомобілів.
Автомобілі підприємств, зарезервовані ТЦК, не зможуть їздити Україною чи за кордонАвтомобілі підприємств, зарезервовані ТЦК, не зможуть їздити Україною чи за кордон
Новий законопроєкт про мобілізацію передбачає нові обмеження для підприємств, які мають власний автопарк.
У Європі під час тестів помітили новий Nissan QashqaiУ Європі під час тестів помітили новий Nissan Qashqai
Компанія Nissan у 2024 році випустить на ринок оновлений компактний кросовер Nissan Qashqai. Фотошпигуни вже помітили його під час дорожніх тестів в Іспанії.
Запас ходу нових електромобілів 2024 року перевірили в реальних умовахЗапас ходу нових електромобілів 2024 року перевірили в реальних умовах
Електромобілі 2024 року випробували в околицях Риму. У середньому, запас ходу в реальних умовах виявився на 29 відсотків нижчим за паспортний.
BYD вважає Tesla своїм гарним партнером у боротьбі з ДВЗBYD вважає Tesla своїм гарним партнером у боротьбі з ДВЗ
У компанії BYD зазначили, що вважають Tesla своїм сильним партнером у боротьбі за те, щоб автомобільна промисловість відійшла від машин з двигунами внутрішнього згоряння.
Китай вперше за багато років обігнав Японію в експорті автомобілівКитай вперше за багато років обігнав Японію в експорті автомобілів
У 2023 році Японія поступилася Китаю багаторічним лідерством з експорту автомобілів, випливає з даних асоціації автовиробників Японії (JAMA).
Новий електричний кросовер Hyundai розсекретили зовні та всерединіНовий електричний кросовер Hyundai розсекретили зовні та всередині
Hyundai продовжує тестувати великий електричний кросовер Ioniq 7. Судячи зі знімків, електрокар зберіг загальну концепцію виконання шоу-кара Seven.
Компанія BYD показала недорогий електрокросовер Yuan UPКомпанія BYD показала недорогий електрокросовер Yuan UP
Електромобіль BYD Yuan UP - бюджетний 4,3-метровий кросовер В-класу. Модель запропонують у версіях потужністю до 177 сил і з запасом ходу до 401 км.
Міністерство транспорту Британії не проти передачі списаних автомобілів УкраїніМіністерство транспорту Британії не проти передачі списаних автомобілів Україні
Міністр транспорту Великобританії Марк Харпер вважає, що немає юридичних перешкод для передачі списаних автомобілів у брухт.
Протягом січня українці придбали понад 100 тис. вживаних автомобілівПротягом січня українці придбали понад 100 тис. вживаних автомобілів
Експерти проаналізували статистику реєстраційних операцій у січні 2024 року та визначили, який стан справ на ринку вживаних легковиків в Україні.
Компанія ОККО передала черговий бензовоз ЗСУКомпанія ОККО передала черговий бензовоз ЗСУ
Координатором співробітництва нафотрейдера й 228 ОБЛ виступила Консалтингова група «А-95».
У Чехії представили електричний аналог Jeep WranglerУ Чехії представили електричний аналог Jeep Wrangler
MWM Spartan - компактний 4,1-метровий електровнедорожник потужністю 174 к.с. Рамна модель отримала понижувальну передачу і блокування диференціалів.
Працівники Tesla будуть жити на заводах компаніїПрацівники Tesla будуть жити на заводах компанії
Ілон Маск, під час своєї заяви про початок розробок бюджетного електромобіля від Tesla оголосив про нарощення нової виробничої лінії та попередив своїх працівників, що їм буквально доведеться спати на заводі.
Власники електромобілів Ford зможуть безкоштовно отримати зарядні адаптери від Tesla SuperchargerВласники електромобілів Ford зможуть безкоштовно отримати зарядні адаптери від Tesla Supercharger
Американський автовиробник був першою компанією, яка оголосила про плани прийняти Північноамериканський стандарт зарядки та повідомив, що їхні електромобілі отримають доступ до мережі Supercharger від Tesla.
Крос-вени Mitsubish Xpander і Xpander Cross отримають гібридні версіїКрос-вени Mitsubish Xpander і Xpander Cross отримають гібридні версії
Японська компанія Mitsubishi запускає в Таїланді продаж гібридних версій популярних крос-венів. Йдеться про Mitsubishi Xpander та Xpander Cross, які збираються на місцевому заводі марки у Лаєм Чабангу.
Bugatti обіцяє представити новий автомобіль вже цього рокуBugatti обіцяє представити новий автомобіль вже цього року
У середині цього року компанія представить новий автомобіль, розробка якого розпочалася кілька років тому.
Hyundai Santa Cruz 2025 сфотографували під час тестівHyundai Santa Cruz 2025 сфотографували під час тестів
Hyundai готує до продажу новий недорогий позашляховик із дуже практичним кузовом для господарських покупців. Новий корейський пікап вийде на ринок уже 2024 року. Отже, автомобіль майже повністю готовий.
Чого очікувати від ринку електромобілів у 2024 роціЧого очікувати від ринку електромобілів у 2024 році
У 2023 році ринок електромобілів продовжив своє зростання. Усього було продано 13.6 мільйонів автівок, серед яких як і гібридні, так і повністю електричні.
Конфіскація авто у Польщі: що буде з машинами порушників ПДРКонфіскація авто у Польщі: що буде з машинами порушників ПДР
Із 14 березня 2024 року в Польщі набудуть чинності зміни до Кримінального кодексу. Нові норми дозволятимуть конфіскацію автомобіля у порушників правил дорожнього руху.
Компанія Lotus готує новий електричний суперкарКомпанія Lotus готує новий електричний суперкар
Британський автовиробник готує новий електричний спорткар, який повинен стати гідною заміною легендарного Lotus Elise.
На Tesla в США подали до суду за небезпечні відходиНа Tesla в США подали до суду за небезпечні відходи
Компанія Tesla зіткнулася з позовом від 25 округів Каліфорнії, які звинувачують її в неналежному поводженні з небезпечними відходами.
Україна отримала від ОАЕ евакуаційні машини швидкої допомогиУкраїна отримала від ОАЕ евакуаційні машини швидкої допомоги
Уряд ОАЕ передав Україні другу партію евакуаційних машин швидкої допомоги на базі позашляховика Toyota Land Cruiser J79.
Ринок нових авто: у січні більшу активність проявили приватні покупціРинок нових авто: у січні більшу активність проявили приватні покупці
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у січні 2024 року, описали динаміку ринку та визначили 20 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Понад 30 мільйонів гривень зібрано на протезування в межах проєкту «ФІШКОГРАЙ»Понад 30 мільйонів гривень зібрано на протезування в межах проєкту «ФІШКОГРАЙ»
За 3 місяці програмі лояльності Fishka, за допомогою інтерактивного благодійного проєкту «ФІШКОГРАЙ», вдалось зібрати понад 30 мільйонів гривень для реабілітаційного центру «НЕЗЛАМНІ».
Фургон Renault Master E-Tech Electric отримав запас ходу 460 кмФургон Renault Master E-Tech Electric отримав запас ходу 460 км
Такі показники стали можливими завдяки дизайну «Aerovan» та новій, повністю оптимізованій платформі, які допомогли знизити споживання енергії більш ніж на 27% порівняно з поточним поколінням.
На український ринок повертається знаковий седан Hyundai SONATAНа український ринок повертається знаковий седан Hyundai SONATA
Нова SONATA, яка надійде в продаж у всій дилерській мережі Hyundai в Україні уже в лютому цього року, буде доступна з бензиновим мотором 2,5 GDI потужністю 194 к.с.
Несправності турбокомпресора: ознаки та причиниНесправності турбокомпресора: ознаки та причини
В більшості випадків проблеми з турбіною повязані зі зниженим тиском мастила. Така ситуація часто виникає із-за забруднення фільтра. Це призводить до підвищеного зносу осьового підшипника.
«Повернись живим» і Оператор ГТС України підсилили 118-ту механізовану бригаду на майже 40 млн грн«Повернись живим» і Оператор ГТС України підсилили 118-ту механізовану бригаду на майже 40 млн грн
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» разом з Оператором ГТС України передали 118-й окремій механізованій бригаді другу партію допомоги - транспорт і обладнання вартістю 26 634 117,64 грн.
Більше комплектацій Jeep Compass для України - більше зручності для клієнтівБільше комплектацій Jeep Compass для України - більше зручності для клієнтів
Бренд Jeep пропонує ще більше свободи покупцям Jeep Compass - адже тепер автомобіль доступний в різних комплектаціях: обирайте собі до смаку!
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015